Esti in cautarea unei trotinete electrice de buna calitate si vrei un model care sa se incadreze cu succes in bugetul tau? Vei gasi numeroase modele in magazinele de trotinete electrice Bucuresti, care te vor ajuta sa circuli mai usor prin spatiile aglomerate. In plus, acesteau au si alte avantaje.

Oricine se preocupa de bunastarea planetei si ii place sa se deplaseze pe doua roti s-a gandit deja sa mearga pe o trotineta electrica.

Dar nu doar mediul beneficiaza de aceasta alegere, iata cateva motive intemeiate pentru a trece la mobilitatea electrica pe doua roti.

Performanta respectabila

Viteza maxima a vehiculului variaza in principal in functie de puterea motorului. Modelele mai putin puternice ating 45 km/h, in timp ce cele cu motoare mai mari se lauda cu o viteza maxima de 85 km/h.

Unele persoane opteaza pentru biciclete electrice datorita confortului de a sta pe sa, in timp ce bicicleta merge. Daca alegi trotinete copii, acestea au o viteza limitata.

Design bine gandit si functionalitate

Trotinetele electrice sunt cea mai inteligenta alegere pentru cei care doresc sa gestioneze mobilitatea in traficul urban, in special pentru cei care se grabesc mereu si se deplaseaza adesea intre diferite parti ale orasului.

Atentia acordata designului merge mana in mana cu caracterul practic, iar acest lucru se datoreaza, de asemenea, suportului de colete incapator. Daca trotineta se strica, poti oricand sa mergi al un service trotinete electrice si vei remedia problema cat mai rapid.

Trotinetele au motor silentios

Un alt avantaj al trotinetei electrice este ca reduce si poluarea fonica, datorita tehnologiei folosite. In spatii inchise, cum ar fi garajele sau tunelurile, este usor de observat diferenta dintre un motor pe benzina zgomotos si unul electric.

Incarcarea de la domiciliu

Incarcarea unei trotinete cu baterii este, de asemenea, usoara, deoarece statiile de incarcare a masinilor electrice sunt din ce in ce mai populare si pot fi folosite si pentru un moped. Alternativ, daca bateria cu litiu ramane fara energie, o puteti reincarca oricand acasa, deoarece este de asemenea detasabila.

Planeta respira

Vehiculele electrice sunt nepoluante si vor deveni din ce in ce mai numeroase in anii urmatori. Acest lucru se datoreaza nu numai raspandirii unei culturi ecologice, ci si politicilor de stimulare care vizeaza reducerea emisiilor in centrele urbane din intreaga Europa.

Trotinetele electrice au multe ore de autonomie

Una dintre principalele preocupari ale celor care cumpara o trotineta este durata de viata a bateriei. Unele modele disponibile pe piata pot contine pana la patru baterii de 5 kg, fiecare dintre ele asigurand o autonomie de 40 km sau 160 km in total.

Intretinere simpla si eficienta din punct de vedere al costurilor

Cu un vehicul cu propulsie electrica, economisiti bani, deoarece nu este necesara nicio intretinere mecanica.

{{clean}}
{{clean2}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *