Jaluzele verticale albastre la preturi reduse

Esti in cautare de Jaluzele verticale albastre? Cumpara acum la preturi promotionale Jaluzele verticale albastre dorite de tine. Ai livrare rapida la tine acasa.

Produse din categoria Jaluzele verticale albastre

Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
detalii
detalii

Materialele din care sunt confectionate vin intr-o gama variata de textile – poliester simplu, cu insertie de fir de matase sau fibra de stricla si intr-o gama extinsa de culori – uni, cu modele sau dungi iar dumneavoastra va puteti alege combinatia dorita. Sina de sustinere este confectionata din aluminiu extrudat.

Jaluzelele Verticale sunt recomandate atat pentru ferestrele cu dimensiuni mai mici, cat si pentru a acoperii suprafete mari la preturi excelente. Pentru problemele legate de spatiu, punem la dispozitie atat varianta clasica de 127 mm, cat si pe cea cu lamela ingusta de 89 mm.

La fel de bine poti folosi rolete geamuri dintr-un material textil de culoare inchisa pentru a-ti feri casa de privirile indiscrete ale trecatorilor sau de soarele puternic. Fie ca esti in cautarea unor jaluzele pentru ferestre termopan simple si opace sau jaluzele decorative pentru stabilirea unei atmosfere mai animate in camera, aici vei gasi cu siguranta cele mai bune preturi la jaluzelele pentru bucatarie, dormitor sau orice alta incapere din locuinta.
Promotia la Jaluzele verticale albastre cu pret de discount este inca valabila. Vezi daca ti se potriveste comparand-o cu alte promotii similare pentru Jaluzele verticale albastre. Pretul este o oglindire a calitatii - descopera oferta la Jaluzele verticale albastre.

Articole recomandate de pe blog