Blugii evazați - ghid de bună purtare

Moda este în continuă evoluție și în continuă schimbare. În plus, unele modele din deceniile anterioare revin puternic pe scena modei spre bucuria noastră.

Blugii evazați sunt acei pantaloni care au avut perioada lor de glorie și revin în fortă și în zilele noastre.

De ceva sezoane încoace, blugii evazați sunt cei mai populari. Nu e deci de mirare deoarece acumulează o mulțime de argumente fashion. Au mai ales arta și modalitatea de a sublima și de a pune în valoare orice tip de morfologie.  

Blugii evazați sunt modele emblematice ale anilor 70, strâmți în partea de sus și mai evazați în partea de jos. Au o latură hippie șic și puțin cam retro și fac mai mult ca niciodată parte din piesele vestimentare de bază din garderobă.

Astfel că, toate modelele de blugi evazați sunt piese vestimentare cameleonice, cu marele avantaj de a se potrivi oricărui stil sau oricăror circumstanțe. 

Blugii evazați merg de minune cu un stil boem

Stilul boem rimează foarte bine cu dantela. Asociază deci blugii evazați cu o bluză brodată în tonuri mai neutre de crem, de camel sau de bej, cu o curea în nuanțe de camel și cu o geantă cu ținte. Dacă este mai rece, poți completa de minune totul cu  cele mai frumoase modele de geci de blugi.

Pentru cel mai frumos look retro, blugii evazați merg de minune cu o cămașă cu flori. Vei obține astfel un minunat look feminin și vintage în același timp.

Poți adăuga o pereche de ochelari de soare mai impozanți și gata. Sigur vei ieși în evidență cu ajutorul celei mai frumoase ținute! Pantofii cu toc pătrat te vor pune și ei cel mai bine în valoare. Și te vei simți ca și cum ai făcut o călătorie înapoi în timp.

Citeste continuarea articolului aici.

Imbracaminte la pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *